Navegando por Autor Cunha, Luciana Rodrigues da
Mostrando resultados 23 a 35 de 35
< Anterior
Data do documento | Título | Autor(es) |
---|---|---|
2021 | Hygienic-sanitary quality and effect of freezing time and temperature on total antioxidant capacity of human milk. | Lopes, Lilian Maria Peixoto; Chaves, Jaísa Oliveira; Cunha, Luciana Rodrigues da; Passos, Maria Cristina; Menezes, Camila Carvalho |
2022 | Impact of ultrasound treatment on viability of Staphylococcus aureus and the human milk antioxidant activity. | Gomes, Nayara Resende; Parreiras, Paola Machado; Salierno, Camila Carvalho Menezes; Falco, Thaís Silva; Vieira, Michele Cristina; Passos, Maria Cristina; Cunha, Luciana Rodrigues da |
2022 | Jambolão extract and potassium sorbate as antimicrobial components in active packaging. | Dias, Ana Clara Costa; Alves, Juliana Josh Silva; Santos, Izabela Silva dos; Cunha, Luciana Rodrigues da; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2021 | Janus principle applied to food safety : an active two-faced indicator label for tracking meat freshness. | Franco, M. R.; Cunha, Luciana Rodrigues da; Bianchi, Rodrigo Fernando |
2021 | Obtenção da farinha do resíduo do processamento de acerola e avaliação de compostos bioativos e nutritivos. | Magalhães, Marcela Paula Drumond; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Cunha, Luciana Rodrigues da; Lima, Emília Maria França |
2020 | Orange albedo flour as a fat replacer in beef burgers : adding value to citrus industry by-products. | Silva, Lívia Bicalho Ferreira; Miranda, Camila Neves; Santos, Mirian dos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Cunha, Luciana Rodrigues da; Vieira, Silvia Mendonça; Gandra, Kelly Moreira Bezerra |
2020 | Physical, physicochemical, microbiological, and bioactive compounds stability of low-calorie orange jellies during storage : packaging effect. | Santos, Hellen Vidal; Maia, Cassandra Justina Souza; Lima, Elismara de Jesus Ferreira; Dias, Ana Clara Costa; Monteiro, Reginaldo de Souza; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Cunha, Luciana Rodrigues da; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2020 | Pitanga and grumixama extracts : antioxidant and antimicrobial activities and incorporation into cellulosic films against Staphylococcus aureus. | Carvalho, Franciele Mendes de; Martins, Jéssica Tatiana Aparecida; Lima, Emília Maria França; Santos, Hellen Vidal; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinto, Uelinton Manoel; Cunha, Luciana Rodrigues da |
2018 | Qualidade microbiológica e efeito das condições de congelamento e da incidência de luz sobre os teores de retinol e capacidade antioxidante total do leite humano. | Chaves, Jaísa Oliveira |
2017 | Sensor de pH impresso, colorimétrico e qualitativo para avaliar a qualidade da carne de frango “in natura”. | Franco, Marcella Rocha |
2016 | Sensor orgânico, tipo embalagem colorimétrica, para monitoramento de pH de alimentos. | Paschoa, Anderson dos Santos |
2018 | Stability of antioxidant capacity of human milk after freezing and pasteurization. | Nogueira, Janaina Aparecida Vieira; Santos, Marina Maximiano de Oliveira; Passos, Maria Cristina; Cunha, Luciana Rodrigues da; Parreiras, Paola Machado; Salierno, Camila Carvalho Menezes |
2021 | The effect of different types of sugars on the physicochemical characteristics, sensory acceptance, and bioactive compounds of jaboticaba jellies. | Pinto, Vitória Regina; Dias, Ana Clara Costa; Assis, Flávio Santos de; Costa, Laís Cristina Barbosa; Santos, Paloma Cristina dos; Alves, Juliana Josh Silva; Barboza, Izabela Vivarelli; Gomes, Camila Carolinne Martins; Santos, Izabela Silva dos; Monteiro, Reginaldo de Souza; Cunha, Luciana Rodrigues da; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |