Navegando por Autor Vieira, Silvia Mendonça

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
Data do documentoTítuloAutor(es)
2017Elaboração de sorvetes funcionais adicionados de fruta exótica.Lima, Marina Elizabeth Alencar; Thiers, Tainá Rios; Quintão, Arthur de Oliveira; Ferreira, Fernanda Senna; Cunha, Luciana Rodrigues da; Cunha, Simone de Fátima Viana da; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Vieira, Silvia Mendonça; Monteiro, Reginaldo de Souza; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta
2022Elaboração e avaliação de pães de leite de fermentação natural e comercial.Santos, Janaína Gomes dos
2022Evaluation of the effect of substrates and types of wheat flour on microbiological characteristics, pH values, levels of total phenolic compounds, antioxidant capacity and fermentative capacity of sourdough.Santos, Janaína Gomes dos; Ávila, Poliana Martins de; Schimitberger, Rodrigo; Cunha, Luciana Rodrigues da; Gomes, Raphael Antônio Borges; Vieira, Michele Cristina; Monteiro, Reginaldo de Souza; Vieira, Silvia Mendonça; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta
2023Food and behavior profile of children with autism spectrum disorder (ASD) in city of Ouro Preto/MG.Santos, Késia Regina Ferreira; Gomes, Bruna Letícia Oliveira; Vieira, Silvia Mendonça; Ribeiro, Marcelo Carlos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta
2020Orange albedo flour as a fat replacer in beef burgers : adding value to citrus industry by-products.Silva, Lívia Bicalho Ferreira; Miranda, Camila Neves; Santos, Mirian dos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Cunha, Luciana Rodrigues da; Vieira, Silvia Mendonça; Gandra, Kelly Moreira Bezerra
2016Tuber chemical composition and acrylamide formation potential in three potato cultivars supplied with two nitrogen sources.Silva, J. G.; Araújo, Alexandra Paiva; Vieira, Silvia Mendonça; França, Marcel Giovanni Costa
2023Use of natural yogurt, pineapple juice, and beer wort as starter cultures in sourdough combined with white and whole wheat flours to improve the technological characteristics of milk breads.Santos, Janaína Gomes dos; Ávila, Poliana Martins de; Gomes, Raphael Antônio Borges; Monteiro, Reginaldo de Souza; Vieira, Silvia Mendonça; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta