Navegando por Autor Vicente, Maristela de Araújo
Mostrando resultados 4 a 5 de 5
< Anterior
Data do documento | Título | Autor(es) |
---|---|---|
2006 | Isolation of Saccharomyces cerevisiae strains producing higher levels of flavoring compounds for production of ‘‘cachaça’’ the Brazilian sugarcane spirit. | Vicente, Maristela de Araújo; Fietto, Luciano Gomes; Castro, Ieso de Miranda; Santos, Ana Nery Gonçalves dos; Coutrim, Maurício Xavier; Brandão, Rogélio Lopes |
2012 | Strategies to select yeast starter cultures for production of flavour compounds in cachaça fermentations. | Souza, Anderson Proust Gonçalves de; Vicente, Maristela de Araújo; Klein, Raphael Contelli; Fietto, Luciano Gomes; Coutrim, Maurício Xavier; Afonso, Robson José de Cássia Franco; Araújo, Leandro Dias; Alves, Paulo Henrique; Bouillet, Leoneide Érica Maduro; Castro, Ieso de Miranda; Brandão, Rogélio Lopes |