Navegando por Autor Souza, Vanessa Rios de

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 4 a 15 de 15 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
2014Evaluation of the jelly processing potential of raspberries adapted in Brazil.Souza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana
2023Influence of different types of sugar : “Batum” raspberry jelly and juice processing in subtropical regions.Curi, Paula Nogueira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Silva, Alexandre Dias da; Pio, Rafael; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Rossi, Maíra Ferreira de Melo; Souza, Vanessa Rios de
2019Influence of gelling agent concentration on the characteristics of functional sugar-free guava preserves.Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Silva, Andressa Alvarenga; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Pinheiro, Ana Carla Marques; Carneiro, João de Deus Souza
2015Influence of processing on the antioxidant capacity and bioactive compounds in jellies from different blackberry cultivars.Souza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Teixeira, Taísa Rezende; Silva, Thais Lomônaco Teodoro da; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana
2017Influence of storage time and packaging on the sensory profile of functional diet guava preserve.Mesquita, Karina Scatolino; Souza, Vanessa Rios de; Rodrigues, Jéssica Ferreira; Salierno, Camila Carvalho Menezes; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza; Pinheiro, Ana Carla Marques
2019Mixed Brazilian Cerrado fruits preserves without added sugar : the effect of bodying agents.Teixeira, Taísa Rezende; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana
2013Physical and physicochemical evaluation of different brands of traditional, low calorie and sugar-free guava preserves.Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Carneiro, João de Deus Souza; Borges, Soraia Vilela; Ferreira, Larissa de Oliveira
2013Rheological behavior of functional sugar-free guava preserves : effect of the addition of salts.Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Teixeira, Taísa Rezende; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza
2023Rheological parameters of mixed Brazilian Cerrado fruits sugar-free preserves : the effect of body agents.Farias, Taísa Rezende Teixeira; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Lago, Amanda Maria Teixeira; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana
2020Sensory perception of Brazilian petit suisse cheese by a consumer panel using three-way internal and external preference maps.Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Carneiro, João de Deus Souza
2017Sugar-free guava preserve : influence of additives on textural properties.Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Vieira, Mariele Antunes; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza
2021The influence of sensory attributes on overall liking by a gamma regression model : an analysis of Cerrado mixed fruits jams.Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Dias, Ana Clara Costa; Queiroz, Fabiana; Pinheiro, Ana Carla Marques; Borges, Soraia Vilela; Cirillo, Marcelo Ângelo