Navegando por Autor Gandra, Kelly Moreira Bezerra
Mostrando resultados 12 a 13 de 13
< Anterior
Data do documento | Título | Autor(es) |
---|---|---|
2021 | The effect of different types of sugars on the physicochemical characteristics, sensory acceptance, and bioactive compounds of jaboticaba jellies. | Pinto, Vitória Regina; Dias, Ana Clara Costa; Assis, Flávio Santos de; Costa, Laís Cristina Barbosa; Santos, Paloma Cristina dos; Alves, Juliana Josh Silva; Barboza, Izabela Vivarelli; Gomes, Camila Carolinne Martins; Santos, Izabela Silva dos; Monteiro, Reginaldo de Souza; Cunha, Luciana Rodrigues da; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2018 | Zero trans biscuits with soybean-based fats formulated using an artificial neural network. | Penteado, Alessandra A.T.; Nogueira, Amanda de Cássia; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Arellano, Daniel Barrera; Steel, Caroline Joy |