Navegando por Autor Gandra, Kelly Moreira Bezerra
Mostrando resultados 9 a 13 de 13
< Anterior
Data do documento | Título | Autor(es) |
---|---|---|
2021 | Obtenção da farinha do resíduo do processamento de acerola e avaliação de compostos bioativos e nutritivos. | Magalhães, Marcela Paula Drumond; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Cunha, Luciana Rodrigues da; Lima, Emília Maria França |
2020 | Orange albedo flour as a fat replacer in beef burgers : adding value to citrus industry by-products. | Silva, Lívia Bicalho Ferreira; Miranda, Camila Neves; Santos, Mirian dos; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Cunha, Luciana Rodrigues da; Vieira, Silvia Mendonça; Gandra, Kelly Moreira Bezerra |
2020 | Physical, physicochemical, microbiological, and bioactive compounds stability of low-calorie orange jellies during storage : packaging effect. | Santos, Hellen Vidal; Maia, Cassandra Justina Souza; Lima, Elismara de Jesus Ferreira; Dias, Ana Clara Costa; Monteiro, Reginaldo de Souza; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Cunha, Luciana Rodrigues da; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2021 | The effect of different types of sugars on the physicochemical characteristics, sensory acceptance, and bioactive compounds of jaboticaba jellies. | Pinto, Vitória Regina; Dias, Ana Clara Costa; Assis, Flávio Santos de; Costa, Laís Cristina Barbosa; Santos, Paloma Cristina dos; Alves, Juliana Josh Silva; Barboza, Izabela Vivarelli; Gomes, Camila Carolinne Martins; Santos, Izabela Silva dos; Monteiro, Reginaldo de Souza; Cunha, Luciana Rodrigues da; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta |
2018 | Zero trans biscuits with soybean-based fats formulated using an artificial neural network. | Penteado, Alessandra A.T.; Nogueira, Amanda de Cássia; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Arellano, Daniel Barrera; Steel, Caroline Joy |