Navegando por Autor Dias, Ana Clara Costa

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 5 a 8 de 8 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
2021Optimization of texture profile analysis parameters for commercial guava preserve.Vieira, Mariele Antunes; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Dias, Ana Clara Costa; Curi, Paula Nogueira; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Carneiro, João de Deus Souza; Borges, Soraia Vilela; Queiroz, Fabiana
2020Physical, physicochemical, microbiological, and bioactive compounds stability of low-calorie orange jellies during storage : packaging effect.Santos, Hellen Vidal; Maia, Cassandra Justina Souza; Lima, Elismara de Jesus Ferreira; Dias, Ana Clara Costa; Monteiro, Reginaldo de Souza; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Cunha, Luciana Rodrigues da; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta
2021The effect of different types of sugars on the physicochemical characteristics, sensory acceptance, and bioactive compounds of jaboticaba jellies.Pinto, Vitória Regina; Dias, Ana Clara Costa; Assis, Flávio Santos de; Costa, Laís Cristina Barbosa; Santos, Paloma Cristina dos; Alves, Juliana Josh Silva; Barboza, Izabela Vivarelli; Gomes, Camila Carolinne Martins; Santos, Izabela Silva dos; Monteiro, Reginaldo de Souza; Cunha, Luciana Rodrigues da; Gandra, Kelly Moreira Bezerra; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta
2021The influence of sensory attributes on overall liking by a gamma regression model : an analysis of Cerrado mixed fruits jams.Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos; Dias, Ana Clara Costa; Queiroz, Fabiana; Pinheiro, Ana Carla Marques; Borges, Soraia Vilela; Cirillo, Marcelo Ângelo