Navegando por Autor Coutrim, Maurício Xavier

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 23 a 27 de 27 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
2016Quality improvement and geographical indication of cachaça (Brazilian spirit) by using local selected yeast strains.Barbosa, Edilene Alves; Souza, Magalhães Teixeira de; Diniz, Raphael Hermano Santos; Santos, Fernanda Godoy; Oliveira, Fábio Faria; Correa, Lygia Fátima da Mata; Alvarez, Florencia; Coutrim, Maurício Xavier; Afonso, Robson José de Cássia Franco; Castro, Ieso de Miranda; Brandão, Rogélio Lopes
2012Strategies to select yeast starter cultures for production of flavour compounds in cachaça fermentations.Souza, Anderson Proust Gonçalves de; Vicente, Maristela de Araújo; Klein, Raphael Contelli; Fietto, Luciano Gomes; Coutrim, Maurício Xavier; Afonso, Robson José de Cássia Franco; Araújo, Leandro Dias; Alves, Paulo Henrique; Bouillet, Leoneide Érica Maduro; Castro, Ieso de Miranda; Brandão, Rogélio Lopes
2016Study of analytical techniques to determine chlorpyrifos in the surface waterways of the rural zone of Ouro Branco, Brazil : a case study.Silveira, Taciana Maria da; Alves, Renata Domingos; Queiroz, Maria Eliana Lopes Ribeiro de; Neves, Antônio Augusto; Coutrim, Maurício Xavier; Afonso, Robson José de Cássia Franco; Silva, Gilmare Antônia da
2009Utilização do gás de alto-forno para produção de energia na indústria siderúrgica de Minas Gerais.Batista, Arnaldo Abranches Mota
2017Validation of a new high-throughput method to determine urinary S-phenylmercapturic acid using low-temperature partitioning extraction and ultra high performance liquid chromatography–mass spectrometry.Gomes, Rafaela de Paiva; Pena, Camila Bárbara; Rezende, Jennifer; Coutrim, Maurício Xavier; Afonso, Robson José de Cássia Franco