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dc.contributor.authorSabioni, José Geraldo-
dc.date.accessioned2015-03-20T19:01:41Z-
dc.date.available2015-03-20T19:01:41Z-
dc.date.issued1989-
dc.identifier.citationSABIONI, José Geraldo. Métodos de determinação da fibra dietética. Boletim do Ceppa, Curitiba, v. 7, n.1, p. 1-16, 1989. Disponível em: <https://revistas.ufpr.br/alimentos/article/view/15073>. Acesso em: 08 nov. 2014.pt_BR
dc.identifier.issn1983-9774-
dc.identifier.urihttp://www.repositorio.ufop.br/handle/123456789/4710-
dc.description.abstractThe available methods to determine dietetic fiber are very extensive in the literature. They are classified in three groups: raw fiber, detergent and enzimatic. The advantages and desavantages of such methods are discussed. The need to select an enzimatic method wich will be realiable, rapid and simple still exist. Also, methods that allow the fragmentation of the fiber into its main components are important when it is necessary to study their specific physiologic effects.-
dc.language.isopt_BRpt_BR
dc.titleMétodos de determinação da fibra dietética.pt_BR
dc.title.alternativeMethods for dietetic fiber determination.-
dc.typeArtigo publicado em periodicopt_BR
dc.rights.licenseOs trabalhos publicados no Boletim Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos são de uso gratuito, com atribuições próprias, em aplicações educacionais e não-comerciais. Fonte: Boletim Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos <http://ojs.c3sl.ufpr.br/ojs/index.php/alimentos/about/submissions#copyrightNotice>. Acesso em: 20 out. 2016.pt_BR
dc.identifier.doihttp://dx.doi.org/10.5380/cep.v7i1.15073-
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