Use este identificador para citar ou linkar para este item:
http://www.repositorio.ufop.br/jspui/handle/123456789/16327
Título: | Baseline diet quality is related to changes in the body composition and inflammatory markers : an intervention study based on resistance training and nutritional advice. |
Autor(es): | Coelho, Daniel Barbosa Lopes, Lilian Maria Peixoto Oliveira, Emerson Cruz de Becker, Lenice Kappes Costa, Guilherme de Paula Hermsdorff, Helen Hermana Miranda Silva, Fernanda Guimarães Drummond e Pinto, Kelerson Mauro de Castro Silva, André Talvani Pedrosa da Carraro, Júlia Cristina Cardoso |
Data do documento: | 2021 |
Referência: | COELHO, D. B. et al. Baseline diet quality is related to changes in the body composition and inflammatory markers: an intervention study based on resistance training and nutritional advice. BioMed Research International, v. 2021, artigo 6681823, 2021.Disponível em: <https://www.hindawi.com/journals/bmri/2021/6681823/>. Acesso em: 11 out. 2022. |
URI: | http://www.repositorio.ufop.br/jspui/handle/123456789/16327 |
DOI: | https://doi.org/10.1155/2021/6681823 |
ISSN: | 2314-6141 |
Licença: | This is an open access article distributed under the Creative Commons Attribution License, which permits unrestricted use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited. Fonte: o PDF do artigo. |
Aparece nas coleções: | DEEFD - Artigos publicados em periódicos |
Arquivos associados a este item:
Arquivo | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
ARTIGO_BaselineDietQuality.pdf | 605,27 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Os itens no repositório estão protegidos por copyright, com todos os direitos reservados, salvo quando é indicado o contrário.